8 квітня,
10:54
Низькокалорійне кукурудзяне печиво: рецепт, який можна на дієті
Джерело:
інстаграм Fat KillersНереально смачне печиво та ще й приготоване виключно з корисних інгредієнтів сподобається кожному! Ви з легкістю можете вживати його на сніданок зі склянкою теплого молока чи какао.
Кукурудзяне печиво – смаколик приготований за рецептом, який ви можете вживати на правильному харчуванні, адже він не зашкодить вашій фігурі. Проте, слід пам'ятати й про кількість спожитого печенька. За цим рецептом у вас вийде близько 10 штук.
Читайте також Смачне кукурудзяне печиво: домашній рецепт
Печиво складається виключно з корисних інгредієнтів: кукурудзяного борошна, кокосової олії та підсолоджувача. Уважно читайте рецепт та гайда готувати разом!
Рецепт кукурудзяного печива
Інгредієнти:– 150 г кукурудзяного борошна;
– 1 яйце;
– 2 ст. л кокосової олії;
– 1 г соди або 0,3 ч. л розпушувача;
– 80 мл молока;
– підсолоджувач на ваш смак.
- У мисці змішайте кокосову олію, яйце, підсолоджувач та соду, ретельно перемішайте всі інгредієнти.
- Додайте до суміші борошно та молоко – замісіть тісто.
- Сформуйте з готового тіста печиво, виделкою зробіть візерунок.
- Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте печиво на деко вкрите пергаментом протягом 20 – 25 хвилин.
- Готове печиво охолодіть та подавайте до столу. Смачного!