Кондитерка Ліза Глінська поділилася з читачами смачним рецептом цукерок з манго. Вони не тільки низькокалорійні, а ще й корисні, адже до їх складу не входять консерванти та барвники.
Читайте також Корисний батончик снікерс без цукру: рецепт від тренера
Екзотичні цукерки можна брати з собою в дорогу, давати діткам в школу або частувати гостей і рідних. А готуються вони легко та швидко.
Рецепт екзотичних цукерок
- Змішайте желатин та теплу воду та залишіть набухати на 10 – 15 хвилин.
- У каструлі доведіть до кипіння цедру лайма, пюре манго та цукор або мед за бажанням.
- Процідіть мангову суміш через дрібне сито, щоб позбутися цедри.
- Змішайте теплу суміш манго з желатином та перемішайте до однорідної консистенції.
- Розлийте заготовку по силіконових формочках та відправте в холодильник на 5 – 6 годин.
- Вийміть цукерки з формочок та подавайте до столу. Смачного!
Рецепт приготування екзотичних цукерок з відео: