Кондитерка Ліза Глінська поділилася з читачами смачним рецептом цукерок з манго. Вони не тільки низькокалорійні, а ще й корисні, адже до їх складу не входять консерванти та барвники.

Читайте також Корисний батончик снікерс без цукру: рецепт від тренера

Екзотичні цукерки можна брати з собою в дорогу, давати діткам в школу або частувати гостей і рідних. А готуються вони легко та швидко.

Рецепт екзотичних цукерок

  1. Змішайте желатин та теплу воду та залишіть набухати на 10 – 15 хвилин.
  2. У каструлі доведіть до кипіння цедру лайма, пюре манго та цукор або мед за бажанням.
  3. Процідіть мангову суміш через дрібне сито, щоб позбутися цедри.
  4. Змішайте теплу суміш манго з желатином та перемішайте до однорідної консистенції.
  5. Розлийте заготовку по силіконових формочках та відправте в холодильник на 5 – 6 годин.
  6. Вийміть цукерки з формочок та подавайте до столу. Смачного!

Рецепт приготування екзотичних цукерок з відео: