7 квітня,
18:25
Смачне кукурудзяне печиво: домашній рецепт
Ми підготували для вас простий рецепт кукурудзяного печива, яке можна приготувати за лічені хвилини вдома. Солодкий десерт сподобається дітям та дорослим.
Ароматне печиво готується з додаванням кукурудзяного борошна, сметани, яєць та вершкового масла. Воно виходить м'яке всередині та з золотою скоринкою зверху. За бажанням до тіста можна додати будь-які горіхи або родзинки.
Читайте також Рецепт низькокалорійної екзотичної цукерки від кондитерки Лізи Глінської
Рецепт печива
Інгредієнти:– 100 грамів вершкового масла 82%;
– 100 грамів цукру;
– 15 грамів ванільного цукру;
– 100 грамів сметани 10-20%;
– 350 грамів кукурудзяного борошна;
– розпушувач;
– 1 яйце;
– сіль.
Кукурудзяне печиво/ Фото Pexels
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У мисці з'єднайте борошно з сіллю, додайте розпушувач.
- У мисці збийте яйце з цукром, додайте вершкове масло, сметану, борошно, розпушувач, перемішайте. Замісіть тісто.
- Розкатайте з тіста кульки, сформуйте печиво круглої форми.
- Деко вистеліть пергаментом. Викладіть печиво.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 15-20 хвилин до готовності. Дістаньте печиво, залиште для охолодження.
- Викладіть на тарілку. Смачного!