29 липня,
17:35
"Ребра" кукурудзи: чоловік повторив рецепт із тіктока – й от що з цього вийшло
Джерело:
insiderЦей рецепт уподобали понад 2 мільйони людей у соцмережі тікток! Не дарма ж кажуть, що все геніальне – просте. Для приготування нашумілої страви вам потрібно всього кілька інгредієнтів: кукурудза, спеції та рослинна олія для фритюру.
Багацько користувачів вирішили відтворити страву з популярного ролика та ось, що вийшло. Зацікавилися незвичною стравою? Нумо готувати її разом.
Читайте також Маринувати не можна купувати: що краще – купити вже підготоване м'ясо чи замаринувати власноруч
До речі, ця страва ідеально підійде для вегетаріанців, адже вона без м'яса, але запах "ребер" спробує вас переконати в протилежному.
Ребра кукурудзи зі спеціями барбекю
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4
Фото Челсі Девіса для insider
– 4 свіжих качани кукурудзи;
– 3 – 4 ст. л. приправи для барбекю;
– рослинна олія для фритюру.
- Помийте та почистіть кукурудзу. Наріжте її на четвертини.
Фото Челсі Девіса для insider
- Кожну четвертинку кукурудзи посипте приправою та скропіть олією.
Фото Челсі Девіса для insider
- Ви можете приготувати її в духовці: розігрійте її до 200 градусів, викладіть на деко кукурудзу та випікайте 10 хвилин.
Фото Челсі Девіса для insider
- Інший спосіб, розігріти фритюр з олією та обсмажити кукурудзу протягом 2 хвилин до готовності.
Фото Челсі Девіса для insider
- Ваші "ребра" кукурудзи готові, але, щоб посилити смак та оригінально подати страву радимо вам посипати її тертим сиром, дрібно нарізаною улюбленою зеленню та майонезом. Смачного!