Смачна курка Качаторі в томатно-овочевому соусі: простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
11 січня 2021,
12:23
Читать новость на русском
Талановитий шеф-кухар пропонує приготувати ароматну курятину, яка вразить усіх гостей. До вашої уваги простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво.
Відомий шеф-кухар, ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом курки "Качаторі" зі своїми шанувальниками у інстаграм. "Качаторі" (cacciatore) в перекладі з італійської мови означає "мисливець". Страва популярна в Італії та США. Ароматне та ніжне філе курятини в томатно-овочевому соусі ви легко можете приготувати вдома.
Читайте також Колумбійський суп Ахіако з курочкою та авокадо: смачний рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Курка "Качаторі"
Курка "Качаторі"
Інгредієнти:– 6 курячих стегон (або філе);
– 6 великих грибів портобелло (або печериці);
– 2 червоних цибулі;
– 500 г болгарського перцю;
– 125 г оливок;
– 4 гілочки свіжого розмарину;
– 180 мл червоного вина;
– 400 г томатів консервованих (або свіжих помідорів).
- Курятину почистіть від шкірки, кісточок, додайте сіль, перець, обсмажте на пательні з обох боків до золотої скоринки.
- Почистіть, наріжте гриби, цибулю, перець кубиками, обсмажте на пательні, додайте вино, тушкуйте 10 хвилин, додайте томати з соусом, перемішайте, додайте розмарин, оливки і філе курятини, накрийте кришкою, тушкуйте 30-45 хвилин.
- Розігрійте духовку до 175 градусів, викладіть страву у глибоку форму, відправте на одну годину запікатись до готовності. Викладіть на тарілку. Смачного!
Рецепт курки "Качаторі" від Ектора Хіменеса-Браво у відео: