Смачна курка Качаторі в томатно-овочевому соусі: простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

11 січня 2021, 12:23
Читать новость на русском

Талановитий шеф-кухар пропонує приготувати ароматну курятину, яка вразить усіх гостей. До вашої уваги простий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво.

Відомий шеф-кухар, ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом курки "Качаторі" зі своїми шанувальниками у інстаграм. "Качаторі" (cacciatore) в перекладі з італійської мови означає "мисливець". Страва популярна в Італії та США. Ароматне та ніжне філе курятини в томатно-овочевому соусі ви легко можете приготувати вдома.

Читайте також Колумбійський суп Ахіако з курочкою та авокадо: смачний рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Курка "Качаторі"

Курка "Качаторі"

Інгредієнти:
6 курячих стегон (або філе);
6 великих грибів портобелло (або печериці);
2 червоних цибулі;
500 г болгарського перцю;
125 г оливок;
4 гілочки свіжого розмарину;
180 мл червоного вина;
400 г томатів консервованих (або свіжих помідорів).
  1. Курятину почистіть від шкірки, кісточок, додайте сіль, перець, обсмажте на пательні з обох боків до золотої скоринки.
  2. Почистіть, наріжте гриби, цибулю, перець кубиками, обсмажте на пательні, додайте вино, тушкуйте 10 хвилин, додайте томати з соусом, перемішайте, додайте розмарин, оливки і філе курятини, накрийте кришкою, тушкуйте 30-45 хвилин.
  3. Розігрійте духовку до 175 градусів, викладіть страву у глибоку форму, відправте на одну годину запікатись до готовності. Викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепт курки "Качаторі" від Ектора Хіменеса-Браво у відео: