Ніжне куряче м'ясо з золотою хрусткою скоринкою, запечене у вині з мандаринами сподобається усім. Завдяки правильно приготованому ароматному маринаду з часником, медом та спеціями кожен шматочок тане у роті.

Читайте також Рецепт домашньої ковбаси на Великдень від Ольги Мартиновської

Запечена курка у вині з мандаринами

Порції: 4

  1. Почистіть мандарини, наріжте скибочками, декілька цілих залиште для запікання. Цедру натріть на дрібній тертці.
  2. М'ясо ретельно помийте, просушіть.
  3. Часник почистіть, перетріть з сіллю та розмарином, викладіть у миску. Далі – додайте цедру, мандарини, мед, вино, мускатний горіх, оливкову олію, куряче м'ясо. Залиште в холодильнику на 4-5 годин.
  4. Форму вистеліть пергаментом, викладіть м'ясо, гілочки розмарину, кілька зубчиків часнику, мандарини.
  5. Розігрійте духовку до температури 165 градусів, відправте запікатись протягом 45–55 хвилин.
  6. Дістаньте з духовки, викладіть на тарілку. Смачного!