Читайте також Три найсмачніші маринади для курки: рецепти для шашлику на природі

Рецепт курки в кисло-солодкому соусі від шеф-кухаря

  1. Ретельно натріть шматочки курятини сіллю та перцем, змастіть кукурудзяним крохмалем.
  2. Вибийте яйця в мисочку та розмішайте до однорідної консистенції. Змочіть у яєчній масі курятину.
  3. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній курятину до хрумкої скоринки.
  4. Перекладіть курятину на шар паперового рушника, щоб позбутись зайвого жиру.
  5. У великій сковороді розігрійте олію та обсмажити на ній часник до появи аромату.
  6. Додайте до часнику болгарський перець нарізаний невеликими кубиками, яблучний оцет, соєвий соус, кетчуп і цукор. Доведіть соус до кипіння та коли він загусне введіть в нього курятину.
  7. Ретельно перемішайте м'ясо з соусом, перекладіть на тарілку та прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулькою та посипте кунжутним насінням. Смачного!

Найкраще подавати курятину в кисло-солодкому соусі разом із відвареним білим рисом.