Ніжне дієтичне м'ясо з курятиною та картоплею у духовці – смачна страва на обід, яка сподобається всім.

Читайте також Рецепт дієтичної запіканки з капусти та курятини: смачна страва на обід від тренера

Тушкована курятина з картоплею в горщику

  1. Курячі стегенця ретельно помийте, відокремте м'ясо від кісток, наріжте скибочками. На пательні з олією обсмажте до готовності.
  2. Цибулю почистіть, наріжте, обсмажте окремо на пательні.
  3. Помийте, почистіть яблуко, зніміть шкірку і нарізати скибочками. Картоплю помийте, почистіть, наріжте кубиками. Моркву помийте, почистіть, натріть на грубій тертці.
  4. У мисці змішайте картоплю з морквою, додайте сіль.
  5. У керамічний горщик викладіть шарами: обсмажену цибулю, додайте гвоздику, обсмажене м'ясо, картоплю з морквою, м'ясо з картоплею, зверху посипте зеленню, додайте сіль, перець, гілочку розмарину. Змастіть майонезом і викладіть шматочки вершкового масла.
  6. Залийте водою майже до верху, накрийте кришкою і поставте у духовку, запікатись протягом години.
  7. Через півгодини додайте скибочки яблук.
  8. Подавати страву можна прямо в горщику. Смачного!