Вишукану страву з курятиною, сиром у тісті, задекоровану золотистою карамеллю, ви можете подавати у будні та свята. Ми впевнені, що така страва сподобається не тільки смаком, а й презентацією.
Читайте також Куряче фрікасе з оливками та овочами: домашній рецепт
Курочка в тісті з ананасом
- Тісто розділіть на три частини, кожен змастіть розтопленим маслом, викладіть у форму.
- Ананас почистіть, наріжте кубиками.
- Сир натріть на тертці.
- У мисці збийте яйце у пишну піну.
- Філе помийте, наріжте скибочками, викладіть на тісто, додайте ананас, посипте тертим сиром. Накрийте тістом, сформуйте щільний конверт, змастіть яйцем, посипте арахісом.
- Розігрійте духовку до температури 160-170 градусів, відправте запікатись протягом 40 хвилин.
- Для приготування карамелі у каструлі з'єднайте цукор з водою, додайте оцет, дрібку солі, перемішайте. Розігрійте на сильному вогні до золотаво-коричневого відтінку. Щоб перевірити карамель на готовність, потрібно набрати трошки карамелі в ложку та капнути у холодну воду. Якщо крапля "скляна", тобто застигла — карамель готова, а якщо м'яка — ні.
- Готовий пиріг викладіть на тарілку, задекоруйте карамеллю. На дві хвилини відправте у морозильну камеру, дістаньте й одразу подавайте. Смачного!