Ніжні курячі стріпси з хрусткою скоринкою з медом та овочами сподобаються усій вашій родині. Страву можна подавати у будні та свята.
Читайте також Як приготувати курячі крильця: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Курячі грудки з медом та кунжутом
- Часник почистіть, натріть на тертці.
- Куряче філе, помийте, наріжте скибочками, викладіть у миску з соєвим соусом, додайте часник, перець, залиште на 15 хвилин.
- М'ясо обваляйте у крохмалі, обсмажте на пательні в олії до готовності.
- Цибулю, солодкий перець, почистіть, наріжте скибочками, викладіть на пательню, додайте сіль, перець, куряче філе, вилийте мед, перемішайте.
- Викладіть на тарілку, задекоруйте кунжутом. Смачного!