Ніжні курячі стріпси з хрусткою скоринкою з медом та овочами сподобаються усій вашій родині. Страву можна подавати у будні та свята.

Читайте також Як приготувати курячі крильця: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Курячі грудки з медом та кунжутом

  1. Часник почистіть, натріть на тертці.
  2. Куряче філе, помийте, наріжте скибочками, викладіть у миску з соєвим соусом, додайте часник, перець, залиште на 15 хвилин.
  3. М'ясо обваляйте у крохмалі, обсмажте на пательні в олії до готовності.
  4. Цибулю, солодкий перець, почистіть, наріжте скибочками, викладіть на пательню, додайте сіль, перець, куряче філе, вилийте мед, перемішайте.
  5. Викладіть на тарілку, задекоруйте кунжутом. Смачного!