Відомий український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво поділився з шанувальниками оригінальним рецептом курячих крилець, які можна подати на обід або вечерю.

Читайте також Рецепт гострих макаронів з сиром від Ектора Хіменеса-Браво

Як приготувати курячі крильця

Він настільки простий, що з ним впорається кожний. Найголовніше – дати м‘ясу добре замаринуватись, – прокоментував Ектор Хіменес-Браво.

  1. Для приготування маринаду у мисці з'єднайте воду, оливкову олію, додайте чорний перець, паприку, перець чилі, сіль, імбир, перемішайте.
  2. Курячі крильця ретельно помийте, розділіть на частини, викладіть у миску, залийте маринадом, накрийте харчовою плівкою, залиште на ніч.
  3. У мисці змішайте борошно, сіль, паприку, обваляйте курячі крильця. Далі – викладіть у воду, другий раз обваляйте у борошні.
  4. Розігрійте у каструлі олію, занурте курячі крильця, обсмажте протягом 8 хвилин.
  5. Викладіть курячі крильця на серветку.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!

Як приготувати курячі крильця – рецепт від Ектора Хіменеса-Браво у відео: