Курячі грудки з медом та кунжутом: домашній рецепт

28 квітня 2021, 14:11
Читать новость на русском

Джерело:

Наша Ряба

Думаєте, що приготувати на обід? Ми підготували для вас рецепт вишуканої страви з курятиною, який усім сподобається.

Ніжні курячі стріпси з хрусткою скоринкою з медом та овочами сподобаються усій вашій родині. Страву можна подавати у будні та свята.

Читайте також Як приготувати курячі крильця: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Курячі грудки з медом та кунжутом

Інгредієнти:
– 400 грамів курячого філе;
– 100 грамів кунжуту;
– 150 грамів крохмалю;
– 100 грамів меду;
– 1 цибуля;
– 1 солодкий перець;
– 2 зубчики часнику;
– 40 грамів соєвого соусу;
– оливкова олія;
– сіль;
– перець.

  1. Часник почистіть, натріть на тертці.
  2. Куряче філе, помийте, наріжте скибочками, викладіть у миску з соєвим соусом, додайте часник, перець, залиште на 15 хвилин.
  3. М'ясо обваляйте у крохмалі, обсмажте на пательні в олії до готовності.
  4. Цибулю, солодкий перець, почистіть, наріжте скибочками, викладіть на пательню, додайте сіль, перець, куряче філе, вилийте мед, перемішайте.
  5. Викладіть на тарілку, задекоруйте кунжутом. Смачного!