Шеф-кухар Алік Мкртчян поділився із читачами рецептом котлет з овочами. Кабачки з томатами, запечені у духовці доповнюють ніжні та соковиті курячі котлети.
Читайте також Запечені баклажани з м'ясом у духовці: простий рецепт
Рецепт котлет із кабачком
- Ретельно помийте кабачки, розріжте навпіл, змастіть сіллю, викладіть на паперовий рушник. Далі – кабачки змастіть рослинною олією, додайте спеції – мускатний горіх, духмяний перець, зіру, паприку, часник.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, викладіть кабачки на деко, запікайте протягом 25 хвилин.
- Для приготування соусу, помийте петрушку, кінзу, м'яту, перець чилі, солодкий перець, подрібніть, додайте оливкову олію, перемішайте.
- Томати помийте, наріжте кільцями.
- Зелену цибулю, помийте, подрібніть ножем.
- Ретельно помийте куряче філе, відбийте, додайте зелену цибулю, сіль, перець, орегано, сформуйте котлети.
- На деко викладіть котлети, зверху – томати, відправте запікатись протягом 20 хвилин у духовці,
- На тарілку викладіть готові кабачки, зверху – котлети, змастіть соусом. Смачного!