Курячі котлети можна подавати до столу з будь-яким гарніром або краще – зі свіжим салатом. Кабачок та кукурудза додають їм соковитості.
Читайте також Здоровий стритфуд: як шаурма мережі Döner Market від МХП підкорює українських споживачів
Ця страва годиться й на обід, і на вечерю, адже вона – низькокалорійна. Також такі котлетки чудово підходять для дитячого харчування.
Рецепт курячих котлет з кабачком та кукурудзою
- Час: 60 хвилин
- Порції: 2
Курячі котлети / Фото Fat Killers
- Ретельно змішайте курячий фарш з яйцем, додайте солі та перемішайте.
- Кабачок натріть на грубій тертці.
- Сир натріть на дрібній тертці.
- Додайте сир та кабачок до м'яса й перемішайте.
- Всипте до фаршу кукурудзи, спецій, вичавлений часник та базилік. Перемішайте масу та сформуйте котлети.
- Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю оливкової олії та обсмажте котлети з обох сторін до рум'яної скоринки.
- Обсмажені котлети випечіть до готовності в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 30 – 40 хвилин. Смачного!
Подавайте готові котлети до столу з овочевим пюре або свіжим салатом.