Володимир Ярославський розповідає як приготувати котлети, щоб вони завжди виходили соковитими та найсмачнішими. До страви можна подати свіжі овочеві салати.

Читайте також Шеф-кухар Володимир Ярославський розповів де навчався кулінарії

Рецепт курячих котлет

  1. Почистіть цибулю, подрібніть ножем. Обсмажте на пательні цибулю на середньому вогні.
  2. М'ясо помийте, пропустіть через м'ясорубку. Хліб, наріжте скибочками, у мисці залийте молоком або вершками, змішайте з цибулею.
  3. Готовий фарш залиште на 1-2 години у холодильнику.
  4. Суміш перців духмяний та чорний, прогрійте на пательні, перетріть у ступці.
  5. Обсмажте котлети на рослинній олії. Відправте у духову шафу на 8-10 хвилин при температурі 200 градусів, доки не з'явиться легка пінка.
  6. Дістаньте з духовки, викладіть на тарілку, задекоруйте петрушкою. Смачного!