Володимир Ярославський розповідає як приготувати котлети, щоб вони завжди виходили соковитими та найсмачнішими. До страви можна подати свіжі овочеві салати.
Читайте також Шеф-кухар Володимир Ярославський розповів де навчався кулінарії
Рецепт курячих котлет
- Почистіть цибулю, подрібніть ножем. Обсмажте на пательні цибулю на середньому вогні.
- М'ясо помийте, пропустіть через м'ясорубку. Хліб, наріжте скибочками, у мисці залийте молоком або вершками, змішайте з цибулею.
- Готовий фарш залиште на 1-2 години у холодильнику.
- Суміш перців духмяний та чорний, прогрійте на пательні, перетріть у ступці.
- Обсмажте котлети на рослинній олії. Відправте у духову шафу на 8-10 хвилин при температурі 200 градусів, доки не з'явиться легка пінка.
- Дістаньте з духовки, викладіть на тарілку, задекоруйте петрушкою. Смачного!