Ніжні курячі крильця із золотою скоринкою – гарнір або основна страва, яку можна подати до столу у будні та свята.

Читайте також Апетитні курячі ніжки та стегна: рецепти з рисом, у тортильях, з баклажанами та у фользі

Для приготування страви заздалегідь замаринуйте курячі крильця у пиві. М'ясо виходить ароматним, соковитим та ніжним. Подавайте з улюбленими соусами та салатами зі свіжих овочів.

Як приготувати курячі крильця в пиві

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 4 – 6
  • Калорійність на 100 грамів: 173 ккал
  1. Курячі крильця, ретельно помийте, викладіть у миску, додайте пиво, залиште на 30 хвилин.
  2. Часник почистіть, пропустіть через прес.

Курячі крильця / Фото Freepik

  1. Для приготування соусу у мисці з'єднайте мед з рослинною олією, додайте сіль, спеції, перець, часник.
  2. У форму для запікання викладіть курячі крильця, змастіть соусом.
  3. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 40 – 45 хвилин до готовності.

Запечені курячі крильця з кунжутом/ Фото Freepik

  1. Викладіть на тарілку готові курячі крильця, задекоруйте кунжутом. Страву подавайте гарячою. Смачного!