Курячі наґетси: особливий рецепт із горіхом пекан та медово-гірчичним соусом
29 січня 2022,
16:03
Читать новость на русском
Джерело:
Damn deliciousКурячі наґетси можуть бути оригінальної та цікавою стравою на вашому обідньому столі. Їхній секрет – сухарі японські панко та горіхи пекан.
Корисні курячі наґетси повністю запечені в духовці. Вони хрумкі та соковиті, адже замариновані в гірчичному соусі та покриті горіховою хрусткою скоринкою пекан.
Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори
Рецепт курячих наґетсів з медово-гірчичним соусом
- Час: 35 хвилин
- Порції: 6
Фото Damn delicious
– 1 кілограм курячих грудок без шкіри;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 2 столові ложки подрібненого свіжого листя петрушки;
Для соусу:
– 1/4 склянки майонезу;
– 1/4 склянки грецького йогурту;
– 1/4 склянки меду;
– 2 столові ложки гірчиці;
– 2 столові ложки діжонської гірчиці;
Для паніровки:
– 1 склянка половинок горіхів пекану;
– 1 склянка сухарів панко;
– 1 столова ложка італійської приправи;
– 1/2 чайної ложки гранульованого часнику;
– 1/4 чайної ложки гранульованої цибулі.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів.
- Вкрийте деко шаром пергаменту для випікання або силіконовим килимком.
- Для соусу змішайте майонез, грецький йогурт, мед і гірчицю.
- Щоб приготувати хрумку скоринку з горіхом пекан, змішайте горіхи, сухарі панко, італійську приправу, гранульований часник та цибулю в чаші кухонного комбайна. Подрібніть інгредієнти до консистенції грубої крихти.
Фото Damn delicious
- Наріжте куряче м'ясо довгими смужками. Присмачте сіллю і перцем.
- По черзі занурюйте смужки курки в медовий соус, потім в суміш пекану, щоб вона покрила їх повністю.
Фото Damn delicious
- Сформовані наґетси викладіть на деко і запікайте 15 – 20 хвилин, або поки скоринка не стане золотисто-коричневою, а курка повністю не приготується.
Фото Damn delicious
- Подавайте страву з посипаною зеленню петрушки та улюбленим соусом.
Смачного!