• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Економіка
  • Showbiz
  • Здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Інвестиції
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Агро
    • Likar
    • Новини здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Як приготувати нагетси з курячої грудки: рецепт на будь-який смак

24 січня 2021 , 17:23 - Читать новость на русском
Рецепт нагетсів з курячої грудки в домашніх умовах
Рецепт / savorynothings

Рецепт улюбленої закуски може бути менш калорійним, якщо запекти нагетси у духовці. А як їх правильно готувати – читайте далі у матеріалі.

Нагетси з ніжної грудки курочки обожнюють всі – як дорослі, так і малі! Навіть якщо ви пильно стежите за своєю фігурою, не слід відмовляти собі у цьому задоволенні, достатньо запекти їх у духовці. А от як це правильно зробити – далі в матеріалі Smachno News.

Читайте також Як приготувати маринад для перепілки в духовці: рецепт

Подайте курячі нагетси разом із соусом – так смачніше!

Інгредієнти:
– 400 г курячих грудок;
– панірувальні сухарі;
– 2 яйця;
– 3 ст. л борошна;
– спеції на ваш смак.

Як приготувати курячі нагетси у фритюрі

  1. Ретельно помийте куряче м'ясо, наріжте смужками або невеликими шматочками. Форма нагетсів залежить від ваших уподобань.
  2. Збийте яйця в мисці зі спеціями, в окрему миску насипте борошно.
  3. Смужки м'яса обваляйте в борошні, далі занурте в яйце, далі в панірувальні сухарі.
  4. Обсмажуйте нагетси з курки у фритюрі або на сковорідці до готовності.

Як приготувати курячі нагетси в духовці

  1. Принцип панірування курятини аналогічний, але заготовку потрібно запекти в духовці.
  2. Розігрійте духовку до 200 градусів, нагетси викладіть на деко, вкрите пергаментом.
  3. Запікайте нагетси протягом 30 хвилин до готовності. Смачного!
Автор: Богданна Рибак
LifeStyle Закуски Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Джерело: SmachnoNews

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      26 січня , 21:35
    • Смачні сирники: простий рецепт від Євгена Клопотенка
      Смачні сирники: простий рецепт від Євгена Клопотенка
      24 січня , 14:15
    • Перші страви в зимовому раціоні: 5 рецептів смачних супів із куркою
      Перші страви в зимовому раціоні: 5 рецептів смачних супів із куркою
      25 січня , 15:48
      Цікаво
    • Куряче філе – основа здорового харчування: користь та переваги
      Куряче філе – основа здорового харчування: користь та переваги
      22 січ , 17:18
    • Вся правда про домашню та магазинну курятину: розвінчуємо міфи
      Вся правда про домашню та магазинну курятину: розвінчуємо міфи
      29 груд 2020 , 16:33
    • Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      26 січ , 21:35
    • Як приготувати італійські фрикадельки: простий рецепт від Марко Черветті
      Як приготувати італійські фрикадельки: простий рецепт від Марко Черветті
      26 січ , 20:11
     
    Новини
    • 21:35
      Як приготувати лимонний кекс: домашній рецепт
      21:35
    • 20:11
      Як приготувати італійські фрикадельки: простий рецепт від Марко Черветті
      20:11
    • 19:21
      Сосиски в тісті з сиром: оригінальний рецепт від Лізи Глінської
      19:21
    • 17:39
      Як зварити макарони, щоб вони були смачні: поради шеф-кухаря Джеймса Мартіна
      17:39
    • 16:09
      Перевірений рецепт тіста на пончики від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      16:09
    • 14:35
      Паелья з куркою: простий рецепт від Євгена Клопотенка
      14:35
    • 13:05
      Домашній паштет з індичої печінки та журавлиним желе: рецепт закуски від Лізи Глінської
      13:05
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • Новини
    • Економіка
    • Showbiz
    • Здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Інвестиції
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Агро
    • Likar
    • Новини здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Загальна інформація
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації),
    розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих
    видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV
    використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.
    Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
    Усі права захищені. © 2005—2020, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук