Рецепт маринаду для перепілки від SmachnoNews також чудово підійде для курячих грудок або ніжок, а всі потрібні інгредієнти ви точно знайдете в себе на кухні.

Читайте також Смачний рецепт паштету з копченої скумбрії від Лізи Глінської

Перепілки достатньо маленькі тому, ані маринувати, ані випікати в духовці її довго не потрібно. Для обіду на двох осіб приготуйте дві перепілки – по одній на особу.

Маринад для перепілки

Як маринувати перепілку вдома

  1. Ретельно помийте тушку птиці, видаліть хребет за допомогою кухонних ножиць та перекладіть м'ясо на дошку.
  2. Злегка придавіть тушку перепілки.
  3. Змішайте всі інгредієнти для маринаду перепілки та замаринуйте в ньому птицю.
  4. Залишіть перепілку маринуватися на 60-80 хвилин, не забувайте час від часу перевертати тушку.
  5. Розігрійте духовку до 200 градусів за 20 хвилин до початку випікання м'яса.
  6. Перекладіть перепілку на деко шкірою до верху та готуйте в духовці протягом 18-25 хвилин. Смачного!