Роли з курячого фаршу можна подавати до святкового столу або в будні з салатами чи будь-якими гарнірами. Ми впевнені, що страва сподобається усім.

Читайте також Курка Кордон Блю з м'яса гомілки: рецепт для всієї родини

Рецепт ролів

  1. Для приготування ролів заздалегідь розморозьте фарш.
  2. Помийте, почистіть солодкий перець від кісточок, розріжте навпіл, відправте запікатись у духовку при температурі до 180 градусів на 35 хвилин. Залиште для охолодження, наріжте кубиками.
  3. Цибулю, часник почистіть від лушпиння, цибулю – наріжте кубиками, часник подрібніть ножем, обсмажте на пательні до золотистої скоринки.
  4. У мисці до фаршу додайте сіль, перець, перемішайте. Розкатайте фарш товщиною два сантиметри. Зверху викладіть лаваш, далі – смажену цибулю з часником, печений перець, м'який сир Філадельфія. Сформуйте рол, загорніть у бекон, скибочки сиру Чедер.
  5. Розігрійте духовку до температури у 180 градусів, деко вистеліть пергаментом, викладіть рол і відправте запікатись на 20 хвилин.
  6. Зелену цибулю помийте, подрібніть ножем.
  7. Для приготування ікри у каструлі змішайте кетчуп з водою, додайте агар-агар, перемішайте, на маленькому вогні одну хвилину доведіть до кипіння. Перекладіть у кондитерський шприц, вичавіть ікру у тарілку з холодною соняшниковою олією, процідіть.
  8. Витягніть з духовки готові роли, наріжте порційними кільцями, викладіть на тарілку. Перед подачею задекоруйте ікрою та подрібненою цибулею. Смачного!