Не подумайте, що ми напосідаємо. Просто навіщо відкладати на завтра те, чим можна поласувати вже сьогодні?
Читайте також Bocuse d'Or Ukraine: як під Києвом випробовували найкращих кухарів України
Курячих тюфтельки із секретом
- Час: 60 хвилин
- Порції: 8 – 12 штук
Тюфтельки / Фото Fat Killers
Приготування:
- Відваріть булгур до напівготовності.
- Куряче філе змеліть на фарш і приправте спеціями.
- Цибулину подрібніть блендером, додайте в неї яйце й усе перемішайте.
- Моркву натріть на грубій тертці.
Тюфтельки / Фото Fat Killers
- Змішайте в глибокій посудині фарш, булгур, яйця, ⅓ моркви.
- Сформуйте тюфтельки, поклавши досередини кожної кульку моцарели.
- Перекладіть тюфтельки до жаротривкої форми.
- Для підливи розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній решту моркви та другу цибулину (попередньо нарізану).
- Додайте до засмажки томати у власному соку, йогурт і потушкуйте все 5 хвилин.
Тюфтельки / Фото Fat Killers
- Залийте тюфтельки підливою й відправте до духовки, розігрітої до 180 градусів, запікатися на 40 хвилин.
- Подавайте тюфтельки до столу гарячими, посипавши (за бажанням) зеленню.
Смачного!