Легкий і поживний курячий бульйон з локшиною та ароматними травами легко готується. Бульйон можна подавати як окрему страву або використовувати як основу для супів.

Читайте також Рецепт вінегрету: ідеальний варіант салату в піст

Рецепт бульйону з локшиною

Курячий бульйон з локшиною/ Фото Рexels

  1. Заздалегідь розморозьте м'ясо. Ретельно помийте, викладіть у каструлю з водою, варіть на середньому вогні протягом 35-40 хвилин, доведіть до кипіння.
  2. Почистіть цибулю, розріжте навпіл. Додайте у бульйон цибулю, сіль, перець, розмарин, лавровий лист. Зменшіть вогонь, варіть ще 10-15 хвилин, не забуваючи знімати піну, щоб бульйон вийшов якомога прозоріший. Зніміть бульйон з вогню, дістаньте цибулю. Зцідіть бульйон.
  3. Кріп, петрушку помийте подрібніть ножем.
  4. Окремо у каструлі з окропом відваріть макарони протягом 5-7 хвилин до готовності.
  5. Викладіть у тарілку макарони, додайте бульйон, задекоруйте петрушкою. Смачного!