Пухкий, духмяний пиріг із куркою, мандаринами та фініками стане улюбленою стравою на вашому столі.

Читайте також Смачна закуска з авокадо: рецепт із куркою та креветками

Для пирога з куркою радимо обрати готовий варіант тіста: зекономите час на приготування. Залучіть також до справи діточок – перетворіть звичайний процес на веселу гру!

Як приготувати курячий пиріг

  1. Цибулю нарізаємо кубиками, фініки звільняємо від кісточок і підсмажуємо з цибулею на оливковій олії до м’якості. Додаємо сіль та перець.
  2. Курочку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Відділяємо м’ясо від кісток, подрібнюємо в блендері та змішуємо з цибулею і фініками.
  3. Розкатуємо 2 шари тіста й один закладаємо у форму, попередньо змастивши її олією.
  4. Викладаємо на тісто начинку й накриваємо другим шаром тіста. Робимо зверху проколи виделкою, змащуємо збитим яйцем й запікаємо в духовці 35–40 хвилин при температурі 160 градусів.
  5. Готовий пиріг подаємо до столу гарячим. Смачного!