• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • 24 Канал
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Пиріг із куркою, фініками та мандаринами: святковий рецепт

25 лютого 2021 , 10:37 - Читать новость на русском
Курячий пиріг: рецепт із фініками та мандаринами
Курячий пиріг / Наша Ряба

Курячий пиріг – чудова ідея й на свято, і на щодень. Не зволікайте, гайда готувати з нами!

Джерело:

Наша Ряба

Пухкий, духмяний пиріг із куркою, мандаринами та фініками стане улюбленою стравою на вашому столі.

Читайте також Смачна закуска з авокадо: рецепт із куркою та креветками

Для пирога з куркою радимо обрати готовий варіант тіста: зекономите час на приготування. Залучіть також до справи діточок – перетворіть звичайний процес на веселу гру!

Як приготувати курячий пиріг

Інгредієнти:
– 2 курячі четвертки;
– 400 грамів листкового дріжджового тіста;
– 1 ріпчаста цибулина;
– 100 грамів фініків;
– 5 мандаринок;
– сіль, перець на ваш смак;
– 1 яйце;
– 30 грамів кунжуту;
– оливкова олія для смаження.

  1. Цибулю нарізаємо кубиками, фініки звільняємо від кісточок і підсмажуємо з цибулею на оливковій олії до м’якості. Додаємо сіль та перець.
  2. Курочку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Відділяємо м’ясо від кісток, подрібнюємо в блендері та змішуємо з цибулею і фініками.
  3. Розкатуємо 2 шари тіста й один закладаємо у форму, попередньо змастивши її олією.
  4. Викладаємо на тісто начинку й накриваємо другим шаром тіста. Робимо зверху проколи виделкою, змащуємо збитим яйцем й запікаємо в духовці 35–40 хвилин при температурі 160 градусів.
  5. Готовий пиріг подаємо до столу гарячим. Смачного!
Автор: Богданна Рибак
Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квітня , 21:41
    • Як приготувати американські бублики: простий рецепт

      Як приготувати американські бублики: простий рецепт

      17 квітня , 10:45
    • Ніжні сирники в духовці з кокосовою стружкою за рецептом Лізи Глінської

      Ніжні сирники в духовці з кокосовою стружкою за рецептом Лізи Глінської

      16 квітня , 10:32
      Цікаво
    • Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      31 бер , 15:15
    • Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      7 квіт , 18:54
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квіт , 21:41
    • Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      22 квіт , 20:42
     
    Новини
    • 21:41

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      21:41
    • 20:42

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      20:42
    • 18:37

      Салат з курятиною, апельсином, горіхами та бринзою: простий рецепт

      18:37
    • 17:40

      Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської відео

      17:40
    • 15:25

      Як приготувати кіш з курятиною: рецепт від Яни Балог

      15:25
    • 13:48

      IKEA випустила кулінарну книгу рецептів із залишків їжі відео

      13:48
    • 12:15

      Як приготувати італійську паску Панетоне: домашній рецепт

      12:15
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • 24 Канал
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук