Якщо бажаєте вразити гостей оригінальною стравою, а часу – брак, приготуйте закуску. Наприклад, з авокадо – із ніжним, дієтичним м’ясом курки, креветками та ароматним соусом. Страва справить враження не лише багатим смаком, а й вишуканою презентацією.
Читайте також Рецепт домашнього майонезу від шеф-кухаря Володимира Ярославського: ресторанний варіант
Рецепт закуски з авокадо, курки та креветок
- Ретельно помийте куряче філе, наріжте кубиками.
- Креветки помийте, почистіть.
- На пательні з олією обсмажте курятину з креветками до золотої скоринки.
- Помідор помийте, занурте на 30 секунд в окріп, звільніть від шкірки, наріжте кубиками.
- Огірок помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
- Авокадо помийте, відділіть від кісточки. Ложкою обережно дістаньте частину м’якоті, наріжте кубиками. Залиште "човники" авокадо для декору.
- Для соусу почистіть часник, помийте петрушку, додайте олію, сіль, перець, подрібніть усе за допомогою блендера до однорідної консистенції.
- Для начинки з’єднайте в мисці куряче філе з креветками, кубики авокадо, томат, огірок, скропіть соусом, перемішайте.
- Помийте лимон, наріжте скибочками.
- Викладіть начинку в "човники" з авокадо, задекоруйте лимонною скибочкою. Смачного!