Якщо бажаєте вразити гостей оригінальною стравою, а часу – брак, приготуйте закуску. Наприклад, з авокадо – із ніжним, дієтичним м’ясом курки, креветками та ароматним соусом. Страва справить враження не лише багатим смаком, а й вишуканою презентацією.

Читайте також Рецепт домашнього майонезу від шеф-кухаря Володимира Ярославського: ресторанний варіант

Рецепт закуски з авокадо, курки та креветок

  1. Ретельно помийте куряче філе, наріжте кубиками.
  2. Креветки помийте, почистіть.
  3. На пательні з олією обсмажте курятину з креветками до золотої скоринки.
  4. Помідор помийте, занурте на 30 секунд в окріп, звільніть від шкірки, наріжте кубиками.
  5. Огірок помийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками.
  6. Авокадо помийте, відділіть від кісточки. Ложкою обережно дістаньте частину м’якоті, наріжте кубиками. Залиште "човники" авокадо для декору.
  7. Для соусу почистіть часник, помийте петрушку, додайте олію, сіль, перець, подрібніть усе за допомогою блендера до однорідної консистенції.
  8. Для начинки з’єднайте в мисці куряче філе з креветками, кубики авокадо, томат, огірок, скропіть соусом, перемішайте.
  9. Помийте лимон, наріжте скибочками.
  10. Викладіть начинку в "човники" з авокадо, задекоруйте лимонною скибочкою. Смачного!