Ароматний суп готується на курячому бульйоні з додаванням грибів та локшини. Смачна та поживна страва зігріє в холодну погоду. Можна подавати з підсмаженими на вершковому маслі тостами з часником.
Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт
Курячий суп із грибами та локшиною
- Ретельно помийте курячі ніжки, викладіть у каструлю з водою, варіть на маленькому вогні протягом 1-1,5 години.
- Помийте ретельно гриби, наріжте скибочками, через 40 хвилин від початку варіння бульйону додайте у каструлю до м'яса. Зніміть піну.
- Помийте кріп, подрібніть ножем.
- Часник почистіть, пропустіть через прес.
- Почистіть цибулю, моркву, наріжте маленькими кубиками, викладіть у суп, додайте локшину. Варіть протягом 5-10 хвилин. Далі – додайте сіль, перець, лавровий лист, часник та кріп.
- Готовий суп викладіть у тарілку. Смачного!