Ароматний суп готується на курячому бульйоні з додаванням грибів та локшини. Смачна та поживна страва зігріє в холодну погоду. Можна подавати з підсмаженими на вершковому маслі тостами з часником.

Читайте також Як приготувати фарфале з курятиною: простий рецепт

Курячий суп із грибами та локшиною

  1. Ретельно помийте курячі ніжки, викладіть у каструлю з водою, варіть на маленькому вогні протягом 1-1,5 години.
  2. Помийте ретельно гриби, наріжте скибочками, через 40 хвилин від початку варіння бульйону додайте у каструлю до м'яса. Зніміть піну.
  3. Помийте кріп, подрібніть ножем.
  4. Часник почистіть, пропустіть через прес.
  5. Почистіть цибулю, моркву, наріжте маленькими кубиками, викладіть у суп, додайте локшину. Варіть протягом 5-10 хвилин. Далі – додайте сіль, перець, лавровий лист, часник та кріп.
  6. Готовий суп викладіть у тарілку. Смачного!