Ніжне та соковите куряче м'ясо з вершковим соусом та грибами сподобається усім. Страву можна подавати у будні та свята.
Читайте також МХП презентував сучасну R&D-лабораторію: у чому суть експерименту
Це може бути основна страва або гарнір до картоплі або рису. За бажанням приготуйте салати зі свіжих овочів.
Як приготувати курятину су-від з грибним соусом
- Час: 25 хвилин
- Порції: 2
- Калорійність на 100 грамів: 145 ккал
Куряча грудка су-від у грибному соусі/ Фото Наша Ряба
- Цибулю, часник почистіть, подрібніть ножем, обсмажте на пательні на рослинній олії до готовності.
- Гриби ретельно помийте, наріжте пластинами. Обсмажите до золотистого кольору, додайте до цибулі. Далі – влийте вершки, сік із пакета, доведіть до кипіння.
- М'ясо грудки наріжте скибочками, викладіть у каструлю, влийте соус та прогрійте протягом десяти хвилин на маленькому вогні до готовності.
- Зелень помийте, подрібніть ножем.
- Зніміть із вогню, додайте зелень. Викладіть у тарілки. Смачного!