Як зробити квас із березового соку: домашній рецепт
7 квітня 2021,
11:06
Читать новость на русском
Квас із березового соку не тільки добре втамовує спрагу, а ще й надзвичайно корисний для людського організму.
Якщо ви ще не куштували квас із березового соку у вас є чудова можливість приготувати його власноруч вдома.
Читайте також Березовий сік: прості рецепти приготування корисного напою
Квас із березового соку може зберігатися в прохолодному темному місці аж до осені, а як правильно його приготувати – ми вас навчимо!
Рецепт квасу із березового соку
Інгредієнти:– 10 л березового соку;
– 100 г родзинок;
– 400 г цукру.
- Ретельно процідіть березовий сік через марлю. Підготуйте для приготування квасу скляну або емальовану тару, щоб не використовувати пластмасовий посуд.
- З'єднайте березовий сік з родзинками, цукром та перемішайте.
- Перелийте березовий сік в скляний посуд та залишіть бродити в прохолодному місці. Через 3 – 4 доби квас буде готовим.
- Процідіть готовий квас через марлю, розлийте по пляшках та поставте в холодне темне місце. Смачного!