Як зробити квас із березового соку: домашній рецепт

7 квітня 2021, 11:06
Читать новость на русском

Квас із березового соку не тільки добре втамовує спрагу, а ще й надзвичайно корисний для людського організму.

Якщо ви ще не куштували квас із березового соку у вас є чудова можливість приготувати його власноруч вдома.

Читайте також Березовий сік: прості рецепти приготування корисного напою

Квас із березового соку може зберігатися в прохолодному темному місці аж до осені, а як правильно його приготувати – ми вас навчимо!

Рецепт квасу із березового соку

Інгредієнти:
– 10 л березового соку;
– 100 г родзинок;
– 400 г цукру.
  1. Ретельно процідіть березовий сік через марлю. Підготуйте для приготування квасу скляну або емальовану тару, щоб не використовувати пластмасовий посуд.
  2. З'єднайте березовий сік з родзинками, цукром та перемішайте.
  3. Перелийте березовий сік в скляний посуд та залишіть бродити в прохолодному місці. Через 3 – 4 доби квас буде готовим.
  4. Процідіть готовий квас через марлю, розлийте по пляшках та поставте в холодне темне місце. Смачного!