Якщо ви ще не куштували квас із березового соку у вас є чудова можливість приготувати його власноруч вдома.

Читайте також Березовий сік: прості рецепти приготування корисного напою

Квас із березового соку може зберігатися в прохолодному темному місці аж до осені, а як правильно його приготувати – ми вас навчимо!

Рецепт квасу із березового соку

  1. Ретельно процідіть березовий сік через марлю. Підготуйте для приготування квасу скляну або емальовану тару, щоб не використовувати пластмасовий посуд.
  2. З'єднайте березовий сік з родзинками, цукром та перемішайте.
  3. Перелийте березовий сік в скляний посуд та залишіть бродити в прохолодному місці. Через 3 – 4 доби квас буде готовим.
  4. Процідіть готовий квас через марлю, розлийте по пляшках та поставте в холодне темне місце. Смачного!