Коли хочеться гаряченького: смачний квасолевий суп з ковбасою

6 березня 2023, 17:10
Читать новость на русском

Джерело:

Smaker

Гарячий суп – ідеальна опція для поживного обіду. Готувати цю страву – не завжди довго, адже є опції, які дозволяють насолодитися смачною їжею, не витрачаючи багато зусиль.

Традиційний польський суп, приготований в особливий спосіб – це страва, від якої ви просто не зможете відмовитися. Квасоля та біла ковбаса зроблять ваш обід дійсно незабутнім.

Не пропустіть Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами

Рецепт польського супу з квасолею та ковбасою

Час: до 1 години

Порцій: 3 – 4

Інгредієнти:

– 300 грамів квасолі;
300 грамів білої ковбаси;
– 2 цибулини;
– 3 зубчики часнику;
– 1 морква;
– 1 петрушка;
– шматочок селери;
– 2 картоплини;
– 1 столова ложка олії;
– 1 чайна ложка майорану;
– кілька зерен духмяного перцю;
– 2 лаврових листки;
– столова ложка вершкового масла;
– столова ложка борошна;
– петрушка;

– сіль та перець до смаку.

Цікаво Ніжна випічка до кави та чаю: готуємо швидкий лимонний пиріг

Приготування:

  • Квасолю замочуємо на ніч. Зливаємо воду, доливаємо свіжу та ще раз зливаємо.
  • Обсмажуємо на маслі нарізану кубиками цибулю. Потім додаємо натерті овочі та подрібнений часник.
  • Через деякий час додаємо нарізану кубиками картоплю.
  • Додаємо квасолю, заливаємо водою, приправляємо майораном, запашним перцем і лавровим листом.
  • Нарізаємо ковбасу та додаємо у страву.
  • Варимо до розм'якшення квасолі.
  • Приправляємо сіллю та перцем, при подачі прикрашаємо страву петрушкою.

Смачного!