Солодощі можуть бути корисними, якщо готувати їх з натуральних продуктів та без додавання барвників, підсилювачів смаку, загущувачів та цукру. Одним з таких рецептів солодкого поділився талановитий учасник реаліті-шоу "Пекельна кухня" Олександр Громлюк.
Читайте також У Черкасах відбувся сімейний фестиваль My Family Fest за підтримки МХП: як розважали гостей
Шеф-кухар пропонує приготувати запечені яблука з гарбузом. Олександр сам активно стежить за своїм харчуванням та займається спортом. Він обожнює солодку їжу, але надає перевагу тільки корисним десертам.
Рецепт запечених яблук з гарбузом
- Час: 30 – 35 хвилин
- Порції: 1
Запечені яблука з гарбузом / Фото Новий канал
Приготування:
- Ретельно помийте яблука. Зріжте гострим ножем верхівку та відкладіть її – не викидайте.
- Виріжте серединку з яблука та видаліть насіння. М'якоть наріжте дрібними шматочками.
Запечені яблука з гарбузом / Фото Новий канал
- Гарбуз наріжте дрібними кубиками.
- Додайте до гарбуза вишню, горішки та заправте фініковим сиропом.
- Нафаршируйте яблука начинкою, закрийте верхівкою та відправте в духовку випікатися.
Запечені яблука з гарбузом / Фото Новий канал
- Оптимальна температура духовки 180 градусів. Випікання десерту вас займе близько 10 – 15 хвилин.
- Корисний та дієтичний десерт готовий. Смачного!