Лазанья з лаваша: домашні рецепти на кожен день
22 січня 2021,
20:55
Читать новость на русском
Як швидко приготувати смачну лазанью? До вашої уваги три рецепта, які ви з легкістю приготуєте вдома. Подробиці - читайте в матеріалі.
SmachnoNews підготував для вас три рецепти лазаньї: з курячим фаршем, грибами, томатами. Ми впевнені, що такі страви сподобаються всій родині.
Читайте також Лазанья з м'ясом кролика і грибами: рецепт від Яни Балог
Лазанья з курячим фаршем
Лазанья з курячим фаршем
Інгредієнти:– 300 грамів курячого фаршу;
– 200 грамів твердого сиру;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– лаваш (1 упаковка);
– соняшникова олія;
– 350 мілілітрів молока 2,5%;
– 50 грамів вершкового масла 82%;
– 2 столові ложки борошна;
– сіль, перець, мускатний горіх.
- Для приготування почистіть, цибулю, моркву, наріжте кубиками. На пательні обсмажте на соняшниковій олії цибулю, моркву до золотої скоринки, додайте фарш, сіль, перець і мускатний горіх, тушкуйте до готовності.
- Для приготування соусу у каструлі викладіть вершкове масло змішайте з борошном, влийте молоко, перемішайте, доведіть до кипіння.
- Натріть сир на грубій тертці.
- У форму викладіть шарами лаваш, зверху викладіть фарш з цибулею, додайте соус, лаваш, зверху викладіть тертий сир.
- Розігрійте духовку до 180 градусів, відправте запікатись на 25 хвилин до готовності.
Лазанья з грибами
Лазанья з грибами
Інгредієнти:– 350 грамів грибів;
– 150 грамів твердого сиру;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– лаваш (1 упаковка);
– соняшникова олія;
– 300 мілілітрів молока 2,5%;
– 50 грамів вершкового масла 82%;
– 2 столові ложки борошна;
– сіль, перець.
- Для приготування помийте, почистіть, цибулю, моркву, наріжте кубиками. Помийте, наріжте гриби скибочками. На пательні обсмажте на соняшниковій олії цибулю, моркву до золотої скоринки, додайте гриби, сіль, перець, тушкуйте до готовності.
- Для приготування соусу у каструлі змішайте вершкове масло з борошном, влийте молоко, перемішайте, доведіть до кипіння.
- На грубій тертці натріть сир.
- У форму викладіть шарами лаваш, зверху викладіть гриби з цибулею, морквою, додайте соус, лаваш, зверху викладіть тертий сир.
- Розігрійте духовку до 185 градусів, відправте запікатись на 30 хвилин до готовності.
Лазанья овочева
Лазанья овочева
Інгредієнти:– 2-3 томати;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– 250 грамів твердого сиру;
– лаваш (1 упаковка);
– соняшникова олія;
– 250 мілілітрів молока 2,5%;
– 30 грамів вершкового масла 82%;
– 1 столова ложка борошна;
– сіль, перець.
- Для приготування помийте, почистіть, цибулю, моркву, наріжте кубиками.
- На пательні обсмажте на соняшниковій олії цибулю з морквою до золотої скоринки.
- Для приготування соусу у каструлі змішайте вершкове масло з борошном, влийте молоко, перемішайте, доведіть до кипіння.
- Помийте, наріжте томати скибочками.
- На грубій тертці натріть сир.
- У форму викладіть шарами лаваш, зверху викладіть моркву з цибулею, томати, додайте соус, лаваш, зверху викладіть тертий сир.
- Розігрійте духовку до 175 градусів, відправте запікатись на 35 хвилин до готовності.
- Викладіть на тарілку. Смачного!