SmachnoNews підготував для вас три рецепти лазаньї: з курячим фаршем, грибами, томатами. Ми впевнені, що такі страви сподобаються всій родині.

Читайте також Лазанья з м'ясом кролика і грибами: рецепт від Яни Балог

Лазанья з курячим фаршем

Лазанья з курячим фаршем

  1. Для приготування почистіть, цибулю, моркву, наріжте кубиками. На пательні обсмажте на соняшниковій олії цибулю, моркву до золотої скоринки, додайте фарш, сіль, перець і мускатний горіх, тушкуйте до готовності.
  2. Для приготування соусу у каструлі викладіть вершкове масло змішайте з борошном, влийте молоко, перемішайте, доведіть до кипіння.
  3. Натріть сир на грубій тертці.
  4. У форму викладіть шарами лаваш, зверху викладіть фарш з цибулею, додайте соус, лаваш, зверху викладіть тертий сир.
  5. Розігрійте духовку до 180 градусів, відправте запікатись на 25 хвилин до готовності.

Лазанья з грибами

Лазанья з грибами

  1. Для приготування помийте, почистіть, цибулю, моркву, наріжте кубиками. Помийте, наріжте гриби скибочками. На пательні обсмажте на соняшниковій олії цибулю, моркву до золотої скоринки, додайте гриби, сіль, перець, тушкуйте до готовності.
  2. Для приготування соусу у каструлі змішайте вершкове масло з борошном, влийте молоко, перемішайте, доведіть до кипіння.
  3. На грубій тертці натріть сир.
  4. У форму викладіть шарами лаваш, зверху викладіть гриби з цибулею, морквою, додайте соус, лаваш, зверху викладіть тертий сир.
  5. Розігрійте духовку до 185 градусів, відправте запікатись на 30 хвилин до готовності.

Лазанья овочева

Лазанья овочева

  1. Для приготування помийте, почистіть, цибулю, моркву, наріжте кубиками.
  2. На пательні обсмажте на соняшниковій олії цибулю з морквою до золотої скоринки.
  3. Для приготування соусу у каструлі змішайте вершкове масло з борошном, влийте молоко, перемішайте, доведіть до кипіння.
  4. Помийте, наріжте томати скибочками.
  5. На грубій тертці натріть сир.
  6. У форму викладіть шарами лаваш, зверху викладіть моркву з цибулею, томати, додайте соус, лаваш, зверху викладіть тертий сир.
  7. Розігрійте духовку до 175 градусів, відправте запікатись на 35 хвилин до готовності.
  8. Викладіть на тарілку. Смачного!