Капустяний "рис" – це хрустка цвітна капуста, подрібнена на шматочки розміром із рисову крупу. Така страва – дуже популярна серед прибічників кетодієти, адже не містить зернових і багата на клітковину та вітамін С.
Варте уваги 100 магазинів за рік: торгова мережа МХП "М'ясомаркет" підкорює вершини
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Незвичне застосування капусти / Фото Unsplash
Інгредієнти:
- 1 штука цвітної капусти
Приготування:
- Підготуйте цвітну капусту. Видаліть зелене листя і наріжте головку великими шматками.
- Поступово додайте шматки цвітної капусти у чашу кухонного комбайна та подрібніть її. Будьте обережні, щоб не перевантажити кухонний комбайн. Якщо у вас немає кухонного комбайна, звичайне терко також чудово підійде.
- Отриману суміш потрібно зварити у підсоленій воді до готовності й подавати з овочами чи м'ясом.