Легко та просто: як приготувати хрусткий "рис" із цвітної капусти

23 липня 2021, 21:10
Читать новость на русском

Джерело:

Insider

Цвітна капуста – продукт із низьким умістом вуглеводів, а тому її часто влючають до різноманітних дієт. Тож, якщо ви любите каші, але на якийсь час прибрали їх із раціону, "рис" із цвітної капусти цілком замінить вам улюблену страву.

Капустяний "рис" – це хрустка цвітна капуста, подрібнена на шматочки розміром із рисову крупу. Така страва – дуже популярна серед прибічників кетодієти, адже не містить зернових і багата на клітковину та вітамін С.

Варте уваги 100 магазинів за рік: торгова мережа МХП "М'ясомаркет" підкорює вершини

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Незвичне застосування капусти / Фото Unsplash

Інгредієнти:

  • 1 штука цвітної капусти

Приготування: 

  • Підготуйте цвітну капусту. Видаліть зелене листя і наріжте головку великими шматками.
  • Поступово додайте шматки цвітної капусти у чашу кухонного комбайна та подрібніть її. Будьте обережні, щоб не перевантажити кухонний комбайн. Якщо у вас немає кухонного комбайна, звичайне терко також чудово підійде.
  • Отриману суміш потрібно зварити у підсоленій воді до готовності й подавати з овочами чи м'ясом.