3 червня,
18:34
Три рецепти нереально смачних домашніх лимонадів на кожен день
Найкращий напій влітку – лимонад. А ви знали, що його можна поєднувати з різними травами та газованими напоями? Ми підготували для вас три рецепти лимонадів та впевнені, що ви знайдете для себе улюблений.
Лимонад – свіжий та оригінальний напій, котрий можна подавати до столу на будь-яке свято або просто насолоджуватися ним у спекотні дні.
Читайте також МХП презентував сучасну R&D-лабораторію: у чому суть експерименту
Існує безліч рецептів приготування лимонаду, але ми обрали для вас найбільш оригінальні, щоб ви могли сповна насолодитися його смаком.
Який з них обрати чи приготувати всі три – рішення за вами!
Лимонад з цитрусовими та розмарином
Лимонад з розмарином
- Час: 120 хвилин
- Порції: 5
- Калорійність: 189
– 2 апельсини;
– 1 лимон;
– гілочка свіжого розмарину;
– 4 ст. л цукру;
– 1 л газованої мінеральної води.
- Вичавіть сік з цитрусових.
- Налийте в каструлю мінеральну воду. З'єднайте воду з соком цитрусових.
- Додайте до рідини цукор та перемішайте до повного розчинення.
- Розмарин відбийте гострим лезом ножа, але не розрізайте його.
- Відправте розмарин в напій та залишіть настоятися на кілька годин. Смачного!
Лимонад з м'ятою
Лимонад з м'ятою
- Час: 20 хвилин
- Порції: 5
- Калорійність: 75
– 1 лимон;
– гілочки м'яти на ваш смак;
– 2 ст. л цукру;
– 1 л газованої мінеральної води.
- Вичавіть сік з лимона.
- Налийте в каструлю мінеральну воду. З'єднайте воду з соком лимона.
- Додайте до рідини цукор та перемішайте до повного розчинення.
- Помийте м'яту, відділіть листочки від стебла та додайте їх до напою.
- Подавайте лимонад до столу охолодженим. Смачного!
Лимонад без цукру з огірком
Лимонад з огірком
- Час: 25 хвилин
- Порції: 5
- Калорійність: 55
– 1 лимон;
– 2 – 3 лайми;
– огірок ваш смак;
– м'ята;
– 1 л газованої мінеральної води.
- Вичавіть сік з лимона та лаймів.
- Налийте в каструлю мінеральну воду. З'єднайте воду з соком цитрусових.
- Наріжте огірок скибочками або кружечками та додайте до напою.
- Помийте м'яту, відділіть листочки від стебла та додайте їх до напою.
- Подавайте лимонад до столу охолодженим. Смачного!