12 березня,
13:41
Макарони з курятиною, грибами та сиром у духовці: домашній рецепт
Якщо бажаєте приготувати щось особливе на обід, спробуйте запекти макарони з курятиною, сиром у духовці. Це надзвичайно смачно.
Макарони з ніжною курятиною, грибами, тертим сиром із рум'яною скоринкою, запечені у духовці сподобаються усім. Ситна смачна страва дуже легко готується.
Читайте також Рецепт вінегрету: ідеальний варіант салату в піст
Макарони з курятиною та грибами
Інгредієнти:– 250 грамів курячого філе;
– 100 грамів грибів (печериці або інші);
– 250 грамів пасти;
– 200 грамів сиру;
– 2 яйця;
– 100 грамів сметани 15-25%;
– 500 мілілітрів води;
– соняшникова олія;
– сіль, перець.
Макарони з сиром, курятиною та грибами/ Фото Freepik
- Куряче філе ретельно помийте, наріжте кубиками.
- Помийте, почистіть гриби, наріжте скибочками.
- У каструлі з окропом відваріть макарони.
- Сир натріть на грубій тертці.
- У мисці збийте яйця, додайте сметану, сіль, перець, перемішайте до однорідної консистенції.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Форму змастіть олією. Викладіть відварені макарони, зверху викладіть курятину, гриби, вилийте соус, накрийте фольгою. Відправте запікатись на 45-50 хвилин до готовності.
- Дістаньте з духовки, зніміть фольгу, викладіть тертий сир, відправте запікатись ще на п'ять хвилин до рум'яної скоринки.
- Викладіть на тарілку. Смачного!