Коли заходить мова про кулінарні вподобання аристократії, в уяві одразу постають вишукані страви. Але реальність виявляється настільки банальною, що не одразу в неї й віриш. Подивімося ж, що насправді найбільше любить їсти британська королівська родина.

Цікаво Українська кухня підкорює світ: ТОП страв, які стали нашими гастрономічними візитівками

Єлизавета ІІ

Як не дивно, королева Великої Британії полюбляє американські гамбургери! Щоправда, для неї створили особливий ма'амбургер – без булочки, із журавлиновим соусом замість кетчупу, і їсти його треба ножем та виделкою.

Принц Філіпп

Улюбленою стравою покійного принца була кулеб'яка. Також він ніколи не відмовлявся від лосося з овочами в тісті.

У королівської родини – несподівані гастрономічні вподобання / Фото Getty Images

Принц Чарльз

Сливи із саду в Гайґроув-Гаусі – улюблена їжа Чарльза. Його улюблений сніданок – пара слив та сік. Цікаво, що з'їдає він завжди лише одну, але подавати просить дві.

Принц Джордж

Італійська кухня навряд чи когось залишить байдужим. Полюбляє її й принц Джодж. Особливо йому смакує паста карбонара. Шеф-кухарі завжди готові подати принцу цю просту італійську страву.

Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська

Карі – улюблена страва герцогині. Проте нею охоче ласують й інші ясновельможні родичі. Щоправда, для дітей її готують без спецій. Вільяму ж подобається карі середньої гостроти.

Меґан Маркл та принц Гаррі

Ідеально запечена курка – улюблена страва всієї королівської родини. Меґан воліє, щоб курку готували за рецептом Айни Ґартен.