Рецепт мексиканських такос із куркою

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 6

Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. У невеликій мисці змішайте порошок чилі, кмин, копчену паприку, орегано, часниковий порошок, 1 чайну ложку солі і ½ чайної ложки чорного меленого перцю. Натріть як слід цією сумішшю куряче м'ясо.
  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на середньому вогні курячі стегна (по 4 – 5 хвилин з кожного боку). Як трохи остигнуть, наріжте довільним чином.
  1. Авокадо наріжте на шматочки, лайм – на скибочки.


Фото Damn delicious

  1. Розігрійте на сухій сковорідці такос і викладіть на них сальсу піко-де-гало, курочку, авокадо та подрібнену кінзу.
  2. Подавайте зі скибочками лайма.

Смачного!