Рецепт мексиканських такос із куркою
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6
Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою
Фото Damn delicious
Приготування:
- У невеликій мисці змішайте порошок чилі, кмин, копчену паприку, орегано, часниковий порошок, 1 чайну ложку солі і ½ чайної ложки чорного меленого перцю. Натріть як слід цією сумішшю куряче м'ясо.
- Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на середньому вогні курячі стегна (по 4 – 5 хвилин з кожного боку). Як трохи остигнуть, наріжте довільним чином.
- Авокадо наріжте на шматочки, лайм – на скибочки.
Фото Damn delicious
- Розігрійте на сухій сковорідці такос і викладіть на них сальсу піко-де-гало, курочку, авокадо та подрібнену кінзу.
- Подавайте зі скибочками лайма.
Смачного!