Маринована фіолетова капуста – відмінна закуска, яку ви зможете швидко і легко приготувати. Страва настільки проста та бюджетна, що буде доступна кожному.

Читайте також Три сирні закуски на Китайський Новий Рік 2023

Український шеф-кухар та ресторатор Володимир Ярославський поділився з читачами рецептом, який під силу кожному.

Рецепт маринованої капусти

  • Час: від 30 хвилин до 4 годин
  • Порції: 500 грамів

Приготування:

  • Тоненько шаткуємо капусту, переминаємо із сіллю та перекладаємо у півлітрову банку.
  • Окремо змішуємо воду зі всіма спеціями, цукром та оцтом. Доводимо до кипіння та заливаємо щойно знятим з плити маринадом.
  • Зверху, за бажанням, можна додати олії.
  • Ще гарячу банку з капустою можна поставити у гарячу воду хвилин на 10 – 15, щоб добре промаринувалася капуста.
  • Охолоджуємо і даємо постояти до вечора.

Смачного!