Мариновані помідори нашвидкуруч: сімейний рецепт Лізи Глінської
15 лютого 2022,
20:30
Читать новость на русском
Джерело:
ютуб Лізи ГлінськоїЗаготовок з осені ви не зробили, а магазинній консервації не довіряєте? Не біда! Помідори можна замаринувати й серед зими. Зачекайте добу – і смакуйте неперевершеною закускою!
Рецепт маринованих помідорів
- Час: 1 година (+ 24 години на маринування)
- Порції: 2
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Фото Лізи Глінської
– 1 кілограм помідорів (чері або коктейльних).
Для маринаду:
– 1 літр води;
– 35 грамів солі;
– 35 грамів цукру;
– 35 мілілітрів оцту (9%);
– лавровий лист;
– чорний перець горошком;
– 5 – 6 зубчиків часнику;
– 1 невелика цибулина;
– 20 – 30 грамів кропу.
Приготування:
- Для маринаду змішайте в мисці сіль, цукор, оцет, лавровий лист та чорний перець. Залийте спеції гарячою водою й розмішайте, щоб цукор та сіль розчинилися.
Скриншот із відео
- Залиште маринад охолонути.
Скриншот із відео
- Проколіть кожен помідор зубочисткою й залийте їх окропом на 1 хвилину. Злийте окріп і залийте помідори холодною водою, щоб легко зняти з них шкірку.
- Наріжте цибулю тонкими кільцями, а часник пластинками.
Скриншот із відео
- Викладіть на дно миски кріп, цибулю та часник.
Скріншот з відео
- Почищені від шкірки помідори перекладіть у миску до цибулі та часнику. Залийте їх маринадом, накрийте харчовою плівкою й відправте до холодильника.
Скриншот із відео
- Через 24 години апетитні мариновані помідори будуть готові.
Смачного!
Відеорецепт приготування маринованих помідорів: