Для м'яса та птиці: маринуємо яблука в оцті

17 листопада 2022, 17:12
Читать новость на русском

Джерело:

Beszamel

Мариновані яблука доведуть смак будь-якого м'яса до досконалості. Готувати їх вкрай легко, а результат перевершить усі ваші очікування.

Яблука – це фрукт, який чудово пасує до будь-якого виду м'яса. Зазвичай ми використовуємо їх у свіжому вигляді, але якщо витратити трішки часу та зусиль, то вони здатні розкрити смак страви значно глибше. Спробуйте скористатися цим рецептом та поєднати ці яблука з м'ясом – і результат може бути справді приголомшливим.

Читайте також Страви LaStrava, які не потрібно розігрівати

Рецепт маринованих яблук в оцті

Час: 45 хвилин

Порцій: 4

Особливий додаток до м'яса / Фото Pixabay

Інгредієнти:

  • 1 літр води;
  • 35 грамів цукру;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • 3 столові ложки 10% оцту.

Для кожної баночки потрібні:

  • 1 гвоздика;
  • 2 – 4 зерна чорного перцю;
  • 2 зерна духмяного перцю.

Приготування:

  1. Яблука миємо, видаляємо серцевини, але шкірку не знімаємо.
  2. Розкладаємо яблука по банках та додаємо спеції.
  3. Готуємо розсіл з води, солі, цукру та оцту та заливаємо ним яблука.
  4. Пастеризуємо 20 хвилин, але якщо яблука почнуть розварюватися, то час процесу варто скоротити.
  5. При нагоді додаємо яблука до улюбленого м'яса.

Смачного!