В цих непростих умовах на допомогу українцям приходить LaStrava. У лінійці бренду – страви ресторанного рівня, які можна розігріти за 2 хвилини. І що найголовніше – серед них є й ті, для яких необов'язкова наявність мікрохвильової печі чи каструлі з окропом.

До теми Вечеря ресторанного рівня за 2 хвилини: як поєднати готові страви від LaStrava

Страви бренду LaStrava розробив шеф-кухар Едуардо Сальвадор, тож ви можете бути певними, що отримаєте справжню ресторанну їжу, навіть в умовах відключення світла чи газу.

Брускети з лососем та гуакамоле

Мексиканський гуакамоле від LaStrava – чудовий перекус зі стиглого авокадо, болгарського перцю та соку лайма. Все це із ноткою гострого чилі. Едуардо Сальвадор подбав про автентичну текстуру соусу. Відтак кремоподібне авокадо змішується із дрібно нарізаним плодом.

Найкраще соус розкривається у поєднанні з лососем та цільнозерновим багетом. Для подачі:

  • багет наріжте скибочками завтовшки 2 – 3 сантиметри;
  • щедро змастіть кожну скибочку гуакамоле від бренду LaStrava;
  • зверху викладіть шматочки лосося;
  • прикрасьте мікрогріном або кунжутом.

Приклад подачі брускет з лососем та гуакамоле від LaStrava: дивіться відео

Хумус із житніми хлібцями

Легкий та корисний перекус можна приготувати також із хумусом від LaStrava. У складі закуски – відварений нут, високоякісна кунжутна паста, оливкова олія, свіжий лимонний сік та часник, які перебиваються у міксері до ідеальної кремової консистенції.

Для красивої подачі страви достатньо:

  • перекласти хумус від LaStrava на тарілку, додатково полити невеликою кількістю оливкової олії;
  • викласти збоку житні хлібці;
  • нарізати соломкою перець, моркву, селеру. Викласти їх поруч із хлібцями;
  • прикрасити тонко нарізаною зеленою цибулею.

Приклад подачі хумусу – інстаграм LaStrava

Салат з яловичим язиком у лаваші

Прекрасна альтернатива звичному нам “Олів'є” містить яловичий язик, мариновані огірки, курячі яйця, зелений горох, ніжний майонез та пікантну гірчицю. При чому язик для салату готується за технологією су-від протягом 7 годин.

Вам же потрібно лише відкрити герметичну упаковку із готовою стравою ресторанного рівня. А щоб здивувати рідних та близьких оригінальною подачею, збережіть простий рецепт, який передбачає лише 4 кроки:

  • витягніть з упаковки 1 лист лаваша;
  • викладіть на нього кілька листків салату латук;
  • додайте кілька ложок салату з яловичим язиком;
  • загорніть у рулет.

Як приготувати салат з яловичим язиком у лаваші: дивіться відео

Як та де придбати страви від LaStrava

Надихнулися простотою та швидкістю приготування? Тоді хутчіш запалюйте свічки та замовляйте обрані страви! Продукцію LaStrava можна придбати у мережі фірмових магазинів "М'ясомаркет" або в онлайн-супермакеті Glovo. Також ви можете замовити вже гарячу страву з ресторану LaStrava у застосунках Glovo та BoltFood.

Щоб не пропустити новинок бренду, підписуйтеся на сторінки LaStrava у фейсбуці та інстаграмі, де на вас чекає ще більше цікавих рецептів та неординарних подач.