Домашнє печиво з арахісовою пастою

12 грудня 2022, 15:23
Читать новость на русском

Джерело:

Том

З арахісової пасти можна не тільки готувати смачні сніданкові тости, а й випікати печиво.

Якщо у вас вдома залишилася арахісова паста, приготуйте з неї смачне мармурове печиво. Воно надзвичайно ефектно виглядає та підійде навіть до святкового столу.

Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці

А якщо у вас є час і натхнення, ви ще й можете заздалегідь самостійно її зробити.Для цього потрібні всьо два інгредієнти: мед та арахіс.

Рецепт печива з арахісової пасти

  • Час: 80 – 90 хвилин
  • Порції: 10 – 12 штук
Інгредієнти:
 – 2 курячих яйця;
 – 150 грамів цукру;
 – 1 чайна ложка ванільного екстракту;
 – 75 грамів арахісової пасти;
 – 120 грамів борошна;
 – 60 грамів какао;
 – 1 чайна ложка розпушувача;
 – 4 столові ложки цукрової пудри.

Приготування:

  • У чаші кухонної машини, або мисці збиваємо яйця та цукор.
  • Додаємо арахісову пасту та ванільний екстракт. Продовжуємо збивати.
  • Борошно, какао та розпушувач змішуємо в окремій мисці. Додаємо до сухих інгредієнтів вологі та замішуємо однорідне тісто.
  • Загортаємо його у шар харчової плівки та відправляємо його в холодильник на 60 – 80 хвилин.
  • З охолодженого тіста формуємо печиво у формі невеличких кульок (розміром з горіх) та обвалюємо їх у цукровій пудрі.
  • Викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
  • Випікаємо мармурове печиво у розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
  • Дістаємо з духовки готове печиво та даємо йому охолонути.

Смачного!