Рецепт курячих стегон із медом та картоплею

  • Час: 1 година 5 хвилин
  • Порції: 4

Читайте також Білок – із курятини, а клітковина – з овочів: яким має бути справді збалансоване харчування

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
  1. Розігрійте у великій чавунній сковороді оливкову олію. Обсмажте на ній м'ясо на середньому вогні, доки шкірка не стане золотавою (по 3 хвилини з кожного боку).


Фото Сafe delites

  1. Обсмажте на тій самій сковороді, де смажилася курка, часник. Додайте мед, обидва види гірчиці та воду. Добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
  1. Наріжте картоплю четвертинками й додайте до решти інгредієнтів.
  1. Поставте сковороду до духовки на 40 – 50 хвилин.

Смачного!