Рецепт курячих стегон із медом та картоплею
- Час: 1 година 5 хвилин
- Порції: 4
Читайте також Білок – із курятини, а клітковина – з овочів: яким має бути справді збалансоване харчування
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Присмачте курячі стегенця сіллю, перцем і часниковим порошком.
- Розігрійте у великій чавунній сковороді оливкову олію. Обсмажте на ній м'ясо на середньому вогні, доки шкірка не стане золотавою (по 3 хвилини з кожного боку).
Фото Сafe delites
- Обсмажте на тій самій сковороді, де смажилася курка, часник. Додайте мед, обидва види гірчиці та воду. Добре перемішайте. Полийте приготованим соусом курячі стегна.
- Наріжте картоплю четвертинками й додайте до решти інгредієнтів.
- Поставте сковороду до духовки на 40 – 50 хвилин.
Смачного!