Медова курка в кисло-солодкому соусі смакує з будь-яким гарніром: з картоплею, рисом, пастою й просто з овочевим салатом.
Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора
Рецепт медової курочки
- Час: 25 – 30 хвилин
- Порції: 6
Фото Café delites
Приготування:
- Присмачте курку сіллю, перцем і часниковим порошком. Відкладіть на кілька хвилин – хай промаринується.
- Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії й обсмажте на ній стегенця до золотавого кольору. Накрийте кришкою й смажте до готовності.
- Залиште 2 столові ложки соку, що утворивася при смаженні курки. Решту соку злийте до чашки (для якоїсь іншої страви).
- Викладіть курку на сковороду шкірою догори, додайте подрібнений часник, мед, воду, оцет і соєвий соус. Збільште вогонь до середнього й готуйте, доки соус трохи не випарується й не загусне (3 – 4 хвилини).
Фото Café delites
- Прикрасьте курячі стегенця петрушкою й подавайте з овочами, рисом, спагеті або свіжим салатом.
Смачного!