Медова курка в кисло-солодкому соусі смакує з будь-яким гарніром: з картоплею, рисом, пастою й просто з овочевим салатом.

Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Рецепт медової курочки

  • Час: 25 – 30 хвилин
  • Порції: 6


Фото Café delites

Приготування:

  1. Присмачте курку сіллю, перцем і часниковим порошком. Відкладіть на кілька хвилин – хай промаринується.
  1. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії й обсмажте на ній стегенця до золотавого кольору. Накрийте кришкою й смажте до готовності.
  1. Залиште 2 столові ложки соку, що утворивася при смаженні курки. Решту соку злийте до чашки (для якоїсь іншої страви).
  1. Викладіть курку на сковороду шкірою догори, додайте подрібнений часник, мед, воду, оцет і соєвий соус. Збільште вогонь до середнього й готуйте, доки соус трохи не випарується й не загусне (3 – 4 хвилини).


Фото Café delites

  1. Прикрасьте курячі стегенця петрушкою й подавайте з овочами, рисом, спагеті або свіжим салатом.

Смачного!