• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • 24 Канал
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Галантин медовий з курки: смачний рецепт

19 лютого 2021 , 17:42 - Читать новость на русском
Галантин з курки в домашніх умовах
Галантин / Наша Ряба

Прозорий, запашний галантин із курки з додаванням меду стане однією з ваших улюблених страв як на буденному, так і на святковому столі.

Джерело:

Наша Ряба

Галантин із курки чудово підійде й для святкового бенкету, і до звичайного обіду. Подавайте галантин охолодженим і для зручності наріжте на порції.

Читайте також Смачний тарт із франжипаном та ягодами за рецептом шеф-кухаря Євгена Сушка

Важливо! До страви входить мед, тож, якщо у вас чи ваших гостей на цей інгредієнт алергія, приберіть його з рецепту або ж спробуйте замінити на патоку.

Як приготувати галантин із курки

Інгредієнти:
– 1 куряча тушка;
– 1 морквина;
– 2–3 лаврових листки;
– 2 ріпчастих цибулини;
– 25 грамів желатину;
– 2 літри води;
– 1 пучок кропу;
– 60 грамів меду акації;
– сіль, перець на ваш смак.
  1. Курячу тушку кладемо до каструлі з водою й доводимо до кипіння. Зливаємо воду, набираємо нової й знову доводимо до кипіння. Додаємо цибулю, моркву, лавровий лист і варимо на маленькому вогні. Солимо й перчимо на свій смак.
  2. Варимо курку 1 годину, не забуваючи знімати піну, щоб бульйон вийшов якомога прозоріший.
  3. Готову курку знімаємо з вогню й даємо їй трішки охолонути в бульйоні. Виварену цибулю та лавровий лист викидаємо, моркву на деякий час відкладаємо.
  4. Ретельно проціджуємо бульйон і додаємо до нього мед. Відливаємо 1 склянку рідини й залишаємо охолонути до кімнатної температури.
  5. М’ясо курки відділяємо від кісток і нарізаємо на шматочки. Моркву нарізаємо напівкружальцями.
  6. До склянки з прохололим бульйоном висипаємо желатин, залишаємо на 10 хвилин для набухання й підігріваємо суміш до 85 градусів, щоб желатин розчинився. Тепер бульйон із желатином можна змішати з основною частиною бульйону.
  7. Розкладаємо курку та моркву по формочках, прикрашаємо кропом і заливаємо бульйоном. Ставимо застигати до холодильника на 8 годин. Смачного!

Автор: Богданна Рибак
Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квітня , 21:41
    • Маковий рулет на Великдень: рецепт Лізи Глінської

      Маковий рулет на Великдень: рецепт Лізи Глінської

      20 квітня , 13:53
    • Три найпопулярніші начинки для піци: рецепти на будь-який смак

      Три найпопулярніші начинки для піци: рецепти на будь-який смак

      18 квітня , 14:21
      Цікаво
    • Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      31 бер , 15:15
    • Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      7 квіт , 18:54
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квіт , 21:41
    • Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      22 квіт , 20:42
     
    Новини
    • 21:41

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      21:41
    • 20:42

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      20:42
    • 18:37

      Салат з курятиною, апельсином, горіхами та бринзою: простий рецепт

      18:37
    • 17:40

      Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської відео

      17:40
    • 15:25

      Як приготувати кіш з курятиною: рецепт від Яни Балог

      15:25
    • 13:48

      IKEA випустила кулінарну книгу рецептів із залишків їжі відео

      13:48
    • 12:15

      Як приготувати італійську паску Панетоне: домашній рецепт

      12:15
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • 24 Канал
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук