Проєкт PizzAut – це піцерія, котра мала запуститися ще у квітні минулого року, але через пандемію зробити це було не можливо.

Читайте також Все підбирається під шеф-кухаря – Євген Грибеник розповів про новий тренд в ресторанному бізнесі

З липня 2020 року, працівники продавали страви, використовуючи фуд-трак, а вже 1 травня у Мілані відбулося відкриття закладу.

Працюють у піцерії люди з розладами аутистичного спектра, тому й відкриття саме 1 травня символізувало можливість організувати самостійну роботу в комфортному середовищі, що є одним з найважливіших завдань людей із РАС.

Ресторан PizzAut / Фото з інстаграму Restorator UA

Ресторан PizzAut оснащений потужною звукоізоляцією, оскільки при деяких розладах люди різко реагують на гучні звуки. Також заклад має посилені замки у сховищах зі спеціально спроєктованими аварійними виходами, пандусами та всім, що створює комфортні умови праці.

Готують у PizzAut класичну безглютенову піцу із різними начинками.