Євген Грибеник працює на кухні з 15 років та з впевненістю може сказати, що він професійний шеф-кухар з великим стажем роботи.

Читайте також Переможець 2 сезону Мастер Шеф Професіонали Євген Грибеник розповів, що означає бути шеф-кухарем

Талановитий шеф-кухар відмітив, що в ресторанному бізнесі набуває популярності новий тренд: віднедавна ресторатори почали розробляти концепції своїх закладів повністю під шеф-кухаря. Проте, ще кілька років тому все було зовсім навпаки.

Коли я тільки починав свій шлях у світі кулінарії, то ресторатори спочатку знаходили місце або приміщення, будували ресторан, вигадували концепцію і лише потім наймали шефа і команду. Але зараз все по-іншому, – прокоментував Євген Грибеник.

Кулінар відзначив, що на даний час багато проєктів розгортається саме навколо шеф-кухаря. Тобто концепція, ідея і навіть приміщення з кольором стін підбирається під шеф-кухаря.

Ми не можемо сказати, що так працюють більшість рестораторів, але тренд із впевненістю швидко набирає обертів серед популярних закладів, як нових, так і давніх.