Суп місо – традиційна страва японської кухні. Його готують з пастою місо, сиром тофу та водоростями вакаме. Також додають гриби, зелену цибулю, перець чилі та кунжут.

Читайте також Суп-пюре з баклажанів з курятиною: домашній рецепт

Рецепт супу

  1. Водорослі викладіть у миску, додайте холодну воду, залиште на 10 хвилин, зцідіть воду.
  2. Моркву помийте, почистіть, наріжте кубиками.
  3. Сир тофу наріжте кубиками.
  4. Поставте на вогонь каструлю з водою, додайте пасту місо, соєвий соус, моркву, перемішайте, доведіть до кипіння. Далі – додайте сир тофу, водорості, готуйте протягом 10 хвилин.
  5. Викладіть готовий суп у тарілку. Смачного!