Як приготувати суп місо: домашній рецепт

7 травня 2021, 21:37
Читать новость на русском

Якщо ви любите японську кухню. Ми підготували для вас рецепт супу місо, який можна легко приготувати в домашніх умовах.

Суп місо – традиційна страва японської кухні. Його готують з пастою місо, сиром тофу та водоростями вакаме. Також додають гриби, зелену цибулю, перець чилі та кунжут.

Читайте також Суп-пюре з баклажанів з курятиною: домашній рецепт

Рецепт супу

Інгредієнти:
– 100 грамів сиру тофу;
– 10 грамів водоростей вакаме;
– 2 столові ложки пасти місо;
– 1 столова ложка соєвого соусу;
– 1 морква:
– 800 мілілітрів води.
  1. Водорослі викладіть у миску, додайте холодну воду, залиште на 10 хвилин, зцідіть воду.
  2. Моркву помийте, почистіть, наріжте кубиками.
  3. Сир тофу наріжте кубиками.
  4. Поставте на вогонь каструлю з водою, додайте пасту місо, соєвий соус, моркву, перемішайте, доведіть до кипіння. Далі – додайте сир тофу, водорості, готуйте протягом 10 хвилин.
  5. Викладіть готовий суп у тарілку. Смачного!